Werk waar we trots op zijn

Ingelopen op de planning bij nieuwbouwproject Koole Tankstorage Minerals

Voor vragen, bel:
Robert Noordijk
Algemeen directeur
+31 (0)6 27 11 58 08
Locatie Koole Tankstorage Minerals
Type Nieuwbouw tanks
Werkzaamheden Volledig verfsysteem
Periode mei t/m sept 2019

Ingelopen op de planning bij nieuwbouwproject Koole Tankstorage Minerals

Van mei tot september 2019 hebben wij een aandeel mogen leveren aan de realisatie van 6 nieuwe tanks bij Koole Tankstorage Minerals. Deze tanks zijn 30 meter hoog en hebben een diameter van 36 meter. Persy Steel Protection heeft de buitenkant van deze tanks van een volwaardig verfsysteem mogen voorzien – in totaal 30.000 m2. De levensduurverwachting van deze 6 tanks is daarmee 20 jaar. 

 

Stof beperken door nat stralen

 

Bij een nieuwbouwproject lopen er veel verschillende aannemers tegelijk in een tankput. Van steigerbouwers, tot een partij die verantwoordelijk is voor de leidingen, tot brandpreventie. Omdat er meerdere partijen aan het werk zijn, is het noodzaak om overlast zo laag mogelijk te houden. Daarom hebben wij als voorbehandeling het oppervlak gestraald met grit en met toevoeging van water. Op deze manier konden we de stofontwikkeling binnen de perken houden. 

Doorwerken in het weekend

 Alle betrokken partijen hebben tevens deadlines die met elkaar zijn vervlochten. Wanneer er een aannemer uitloopt met zijn werkzaamheden heeft dat ongetwijfeld effect op de deadlines van de rest. 

Wij hebben deze klant goed kunnen helpen door tijdens onze werkzaamheden op de planning in te lopen. Onze jongens hebben ook in de weekenden gewerkt en regelmatig werkten we zelfs met dubbele bezetting, zodat we meerdere tanks tegelijk konden schilderen. Zo hebben we ervoor kunnen zorgen dat ook de planning van andere aannemers niet uitliep.

  • Stofontwikkeling bleef beperkt
  • Doorgewerkt in de weekenden
  • Dubbele bezetting in laatste fase
Voor vragen, bel:
Robert Noordijk
Algemeen directeur
+31 (0)6 27 11 58 08

De beste oplossing komt vaak naar voren als je met elkaar aan tafel zit

Neem contact op