65 jaar vakwerk

Over ons

Over psp

Uw flexibele partner in staalbescherming

Staal is sterk, en staal is duurzaam. Maar zonder de nodige bescherming helaas niet onverwoestbaar. Corrosie kan uw stalen constructie aantasten en verzwakken. Persy Steel Protection is uw partner in het beschermen van uw industriële assets tegen corrosie.

Met onze vloot aan moderne machines hebben wij alles in huis om uw staal te stralen en te schilderen. Dit voeren wij uit met deskundige en gemotiveerde medewerkers.

Door onze compacte organisatie en korte lijnen kunnen we snel schakelen – op elk gewenst moment, wat uw behoeftes ook zijn. Zo loopt uw project geen onnodige vertraging op en bent u gegarandeerd van een veilig proces en het beste afwerkniveau.

Hoe complex het project ook is, met onze expertise maken we uw staalconstructie klaar voor de toekomst!

 

Veiligheid

Wij voeren onze werkzaamheden dagelijks uit in uitdagende industriële omstandigheden. Hiervoor gelden de hoogste veiligheid, gezondheid en milieu-eisen. Niet voor niets staat veiligheid ook bij Persy Steel Protection op nummer één. 

Wij hebben ons VGM-beleid vast laten leggen middels de volgende certificaten: VCA-P & ISO 9001.

Het team

Ontmoet het team

Persy Steel Protection is een jong en dynamisch straal- en schildersbedrijf met jarenlange ervaring in huis m.b.t. het conserveren van allerlei constructiestaal, opslagtanks

Robert Noordijk
Algemeen directeur
Geschiedenis

Het begon met grasmaaien...

Al 50 jaar speelt de familie Noordijk een rol in de bedrijvigheid rond de Rotterdamse haven. Het begon met opa Noordijk, die een opdracht kreeg in verband met de brandveiligheid rond opslagtanks: grasmaaien. 

Terwijl het bedrijf groeide, kwam ook de tweede generatie in het bedrijf. Overdag maaiden ze samen het gras en ’s avonds sleutelden ze aan de apparaten als die kapot gingen. Geleidelijk aan kwam daar ook steeds meer grondwerk bij: sleuven graven voor nieuwe leidingen, betonpoeren plaatsen waar leidingen op rusten, plaatsen van tankfundaties, asfalteren, tankdijken maken of juist tijdelijk openmaken en weer dichtmaken. 

Zo bouwden vader en zoon gestaag aan hun netwerk aan contacten bij terminals en andere havengerelateerde bedrijven.

2013

In 2013 kwam de derde generatie in het familiebedrijf: Robert en Maurice Noordijk. Tegelijkertijd stond de familie voor een belangrijke strategische vraag: meegaan in de vraag naar landelijke services, of kiezen voor regionaal. Unaniem was de keuze: liever dicht bij de klant en regionaal. Het plan ontstond om het grondbedrijf te verkopen.

2015

In 2015 volgde de oprichting van het huidige schildersbedrijf. Dit maakte een vliegende start met de overname van een lopend project bij een van de terminals in de Europoort, inclusief de ervaren projectleider op dit project, Nico Kocken. Voor de naam van hun bedrijf gebruikten de broers de meisjesnaam van hun moeder: Persy.

Vandaag

Inmiddels is Persy Steel Protection een gevestigde naam in de bescherming van industrieel staal tegen corrosie en roest. In de Europoort en het Rotterdamse havengebied zijn de gebroeders Noordijk actief voor verschillende grote regionale klanten. 

Dankzij de regionale aanpak zijn de lijnen kort, de werkrelaties uitstekend en de kwaliteit onberispelijk. 

Precies zoals dat past in de bedrijfsfilosofie, die eigenlijk nog dezelfde is als die van opa Noordijk: niet te groot worden, overhead laag houden.

De beste oplossing komt vaak naar voren als je met elkaar aan tafel zit

Neem contact op