Werk waar we trots op zijn

Compleet nieuwe tank conservering TEAM-Terminal

Voor vragen, bel:
Robert Noordijk
Algemeen directeur
+31 (0)6 27 11 58 08
Locatie TEAM-Terminal
Type Renovatie
Werkzaamheden Onderhoud en schilderwerk
Periode 1e kwartaal 2019

Compleet nieuwe tank conservering TEAM-Terminal

Vorig jaar werkte TEAM-Terminal aan een van haar grootste renovatie klussen ooit: Tank 964 werd, na 19 jaar leegstand, volledig gerenoveerd. Persy Steel Protection was een van de main contractors voor deze klus. Aan het einde van het eerste kwartaal 2019 hebben we ons werk opgeleverd.

 

Nieuwe verfsystemen 

Wij hebben compleet nieuwe verfsystemen mogen aanbrengen op de tankwand, het dak en de bodem. Hierbij is het oude verfsysteem helemaal verwijderd en hebben we een nieuw verfsysteem opgebouwd. Uiteraard is het oppervlak eerst voorbehandeld voordat we de coatings hebben aangebracht. 

Deadline gehaald door nachtdiensten 

Voor de opdrachtgever was het van belang dat de deadline voor de oplevering van de tank niet werd overschreden. Hoe langer die tank niet in gebruik is, hoe minder de tank oplevert. Om er voor te zorgen dat wij ook in regenachtige weersomstandigheden door konden werken, heeft de klant een tent opgezet zodat de verf goed kon drogen (zie foto hieronder). Vervolgens hebben wij zelfs in de nachten doorgewerkt om er voor te zorgen dat onze werkzaamheden op tijd zijn afgerond.

  • Oud verfsysteem verwijderd
  • Oppervlak voorbehandeld
  • In de nachten doorgewerkt
  • Tent om door te werken in de herfst
Voor vragen, bel:
Robert Noordijk
Algemeen directeur
+31 (0)6 27 11 58 08

De beste oplossing komt vaak naar voren als je met elkaar aan tafel zit

Neem contact op