Onze diensten

Voorbehandelingen

Voor vragen, bel:
Robert Noordijk
Algemeen directeur
+31 (0)6 27 11 58 08

Voorbehandelingen

Een goed begin is het halve werk

 

Een goede voorbehandeling is essentieel voor een kwalitatief verfsysteem. 

Om het verroeste of verontreinigde oppervlak voor te behandelen, kunnen wij verschillende methoden toepassen voor zowel nieuwe als bestaande staalconstructies:

    • Zoetwaterspoelen: Het schoonspoelen en eventueel ontvetten (met heet water, max 150 ̊C, max 250 bar) van het te behandelen oppervlak.
    • Gritstralen: Stralen met behulp van een compressor en perslucht zodat gritkorrels tegen het staal worden geblazen om een schuureffect te bereiken.
    • Stofvrijstralen: Mobiel machinaal stofvrijstralen. In een gesloten systeem wordt straalmiddel, onder grote kracht, tegen het te stralen oppervlak geworpen. Het straalmiddel wordt opnieuw gebruikt terwijl het stof, de verf en corrosieresten worden afgezogen en apart worden opgeslagen. De ideale manier om grote oppervlakte stofvrij, snel, milieuvriendelijk en met een constante kwaliteit te stralen
    • Hydrojetten: Waterstralen met maximaal 3.000 bar. Het hydrojetten wordt uitgevoerd met lans en machinaal. Wij beschikken over een magnetische waterstraalrobot met vacuümsysteem, waarmee het gebruikte straalwater en de verfresten direct worden afgevoerd naar een aanwezige waterzuiveringsinstallatie.

 

De methode die we toepassen is afhankelijk van een aantal factoren zoals: soort ondergrond, conditie ondergrond, omgeving, gewenste ruwheid, gewenste reinheid en bereikbaarheid.

Door onze ervaring hebben wij de nodige kennis in huis om u te adviseren over de meest complexe vraagstukken met betrekking tot de voorbehandeling van uw object.  

Voor vragen, bel:
Robert Noordijk
Algemeen directeur
+31 (0)6 27 11 58 08

De beste oplossing komt vaak naar voren als je met elkaar aan tafel zit

Neem contact op